Una prunera desaparescuda, un insecte colibrí, un emparrat pels estirabecs, i les cintes

Avui he anat a les 3 i he  regat les llavors de pastenagues, quan ja es començava a assecar el sòl. També enciams, ja molt grossos (després d’haver passat tot l’hivern!) i tots els nous, les cebetes, els tulipans, els pèsols.  Quan estava regant els arbres ha vingut l’Edu, i en anar a la Feixa Obaga ens hem trobat una desagradable sorpresa: la prunera no hi era. Ni al seu lloc ni enlloc. A algú li ha agradat i se l’ha endut. O uns nois que ens ha dit l’Oriol que corrien per allà aquell matí l’hauran tret per fer la gràcia.

A canvi el pomer, el cirerer, estan brotant, i el presseguer està amb unes flors precioses! Una meravella, ja deia jo que la terra de la Feixa de “Secà” és fantàstica..

Amb l’Edu ens hem inventat un emparrat pels estirabecs. Hem anat clavant canyes, i posant de travesseres.Una de les travesseres ha quedat molt ben subjecte sobre el ganxo que sortia del mur de pedra seca. Les canyes no han quedat molt fondes, i potser s’hauran de calçar amb més terra per assegurar. Però ha quedat prou bé. Després amb fil hem començat a tirar línies per tal que s’agafin els estirabecs. S’ha de continuar.

Després hem posat cintes de reg a la Feixa Obelix, i quan estàvem començant han vingut la Iolanda i la Lisette i hem posat totes. També en les dues primeres fileres (zona nord, al costat de l’aixeta) hem transplantat remolatxeres i colinap. Al final de la línia dels enciams escarolers  hem transplantat uns enciams tres ulls una mica fets pols, del Pep Salsetes. Els han encoixinat la Lisette i la Iolanda amb una mica de llana que hi havia sobre el bancal del costat.

Els pol.linitzadors s’estaven posant les botes amb les faveres a la Feixa del Cafè. Fins i tot volava un insecte colibrí (bufaforat)!! i varis burinots…

 

Demà regaré les faveres, ja els cal..

Li desitgem al pruner una bona i llarga vida..

Avui dia 30 de març he posat una mica d’herba seca sobre les remolatxeres i el colinap perquè no pateixinamb la calor de la tarda, he regat cebetes, enciams, estirabecs, pèsols, remolatexeres i colinaps i totes les faveres. Un dia d’aquests caldrà regar tots els alls.

Les  maduixeres estan en flor, s’hauran de vigilar per si tenim producció aviat

Avui ja havia un estirabec que s’havia agafat a l’emparrat!

0 Responses to “Una prunera desaparescuda, un insecte colibrí, un emparrat pels estirabecs, i les cintes”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: