La noguera brota!

Estava preocupada pels dos arbres que vam plantar abans de les gelades. L’albarcoquer no té bona pinta però encara tinc esperança que broti. La noguera no feia res, i avui l’he vist un brot!! El magraner sembla molt sec, l’he tirat molta aigua, veurem que fa. Caldria encoixinar el terra al voltant de tots els arbres. Els he regat a tots a fons aquesta tarda. Després he passat pel viver a veure si trobava una prunera de prunes vermelles, i havia una molt maca bé de preu i l’he comprada. Aquesta nit la deixaré a l’hort i demà la plantaré on havia estat l’altra.

Aquest matí he regat, he cavat una mica enciams i cebetes, i les he encoixinat amb llana, per fer un experiment. També he fet el mateix amb els tulipans, perquè no s’assequi i formi costra dura el terra al seu voltant. Als enciams de la Feixa Obelix els he posat llana a un costat per fer ombra.

Les faveres les he cavat una mica, i he tret part de les herbes que creixen per sobre o entre l’encoixinat, i en el bancal sense encoixinar he tret molt ràpid l’excés d’herbes a la part de sota de les plantes. S’haurà de fer un repàs. Més que res en previsió de molta pluja la setmana vinent.

He continuat posant el fil a l’emparrat pels estirabecs, i se m’ha n’acabat. Caldrà una mica més d’aquest fil blanc. Però ara tenim molt de marge..

Tinc llavor de rave, de bleda, julivert, cilantre, amarant, lli  i es podria provar de sembrar demà directament a terra veure si amb les pluges de la setmana que ve, germinen. Prepararé al matí dos bancals que encara tenim lliures  a la Feixa del Campanar

També tinc uns alls que es podrien posar per tendre.

Ens caldrà buscar cigrons, alguna varietat que ens fes il.lusió sembrar, i sinó qualsevol!!

I transplantar ja les maduixeres..

0 Responses to “La noguera brota!”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: