Tulipans i pluja

Els primers tulipans ens han mostrat els seus colors.

Hem fet poca feina aquest diumenge, al migdia hem marxat a la xerrada i a conseqüència de la pluja ja no hem pogut tornar.

La veïna ens ha dit que els han tornat a entrar a robar, i també ha predit que a l’estiu ens robaran molts tomàquets.

Hem desherbat el marge dels aloes, tinc la impressió que en faltava algun… Recordo que se’n van plantar bastants i ara només hi ha 3 o 4.

També hem descobert una marieta.

Hem plantat un parell de calèndules, una està al costat dels brócolis i l’altre amb les carxoferes.

Hem tret esbarzers que estaven brotant a la feixa solana, trinxat branques i netejat parcialment la teulada de la caseta de baix. Hem pensat que de forma provisional es podria protegir amb un plàstic per evitar les goteres que podrien malmetre les eines. El pròxim dia en portarem un i acabarem de netejar el sostre.

El dia abans -dissabte  – vaig estar el matí, vaig treure blets germinats del  bancal de les pastanagues que també estan germinant, i vaig preparar els bancals als que no havíem tiravíem tiram tirat inicialment fems. Fa uns dies vaig afegir una capa fina de compost vegetal de la feixa dels ametllers , i ara he afegit fems molt compostats de l´l´hipica (amb cucs vermell) als llocs on hem de sembrar el blat de moro, deixant només el compost a on ha d’anar les mongeteres. En canvi als extrems del bancal, on aniran les llavors de carbassera he fet servir els fems menys compostats que tenim. En aquest bancal de dues rengleres farem l’associació de les 3 germanes.

L’altre bancal de dues rengleres amb copmost fi les he deixades  tal qual per sembrar mongeteres soles.  He posat la cinta a les quatre rengleres (2 bancals).

També he transplantat totes les maduixeres a prop d’on estaven les altres. He vist fora ja les primeres patatateres (amb les pluges d’avui ja sortiran totes, espero) i també he vist  un altre bufaforats a la feixa del campanar.

0 Responses to “Tulipans i pluja”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: