Els esbarzers rebroten

Portem uns dies sense afegir cap entrada i això que hem anat força dies.

Dilluns vaig estar arrencant les soques dels esbarzers que estaven rebrotant a la feixa Solana -vaig fer només la part central d’aquesta feixa-. També vam collir unes faves tendres (petites) que em vaig menjar per sopar fregides amb la beina.

Les trampes de cargols i llimacs comencen a tenir visitants: dilluns en vaig trobar 3, de llimacs. També vaig treure una mica de morella roquera (Parietaria officinalis) de la feixa del campanar; hi vaig veure uns quants cargols grossos, i si ens fixem en un nom comú d’aquesta planta tot lliga: “herba caragolera”.

Vaig plantar també la sajolida i el marduix que vaig fer amb esqueix a l’octubre i que encara estaven amb sorra (s’estaven emmalaltint per falta de nitrogen). Les vaig plantar al costat de les aloes.

Les canyes s’havien caigut a terra i les vam aixecar. Vam aprofitar per a tallar-les i de moltes en van sortir dues. Les vam tallar a uns 2,5 metres.

La pila de branques tallades que m’he compromès a triturar amb la destral per a poder-les incorporar al sol ha anat baixant, però la feina que tinc pendent és encara molta. I el mur de pedra també avança lentament.

Vam posar, com ja vam dir, un plàstic a la teulada de la caseta de baix. L’hem fixat amb pedres mitjanetes, queda poc fort, però està força arrecerada i potser aguanta.

Durant aquests dies s’ha estat anant a regar i desherbar.

0 Responses to “Els esbarzers rebroten”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: