per si de cas

Avui he anat a mitja tarda, estava fent molta calor i he pensat que calia regar el planter que teníem  a l’hort i les mongetes llaminera que vaig sembrar ahir. . Quan he arribat allà, al nord, sobre el Parc, amenaçaven núvols de tempesta. Tot i així, per Castellar el cel estava clar i he regat el planter i els gira-sols i les bledes petites trasplantades ahir. i les mongetes sembrades i el  panís. Per si de cas

Però he posat fenàs i trossos de cartró sobre dels punts on havia sembrat les mongetes per evitar l’impacte de la pluja i la compactació que faria que no germinessin. Per si de cas. No ho he fet en totes i així veiem si serveix d’alguna cosa.

També alguns dels enciams que es veien patir més. No he regat més per si de cas plovia.

He recollit les faves de la Lute que estaven assecant-se per llavor, per si de cas plovia. Les he guardat en una bossa en el cobert. Demà al matí a primera hora s’han de treure i posar a assecar al sol sobre alguna superfície seca. Potser, si podem, estaria  bé guardar-les al vespre i treure-les al matí cada dia..

També he posat unes caixes i fustes sobre del planter per si el xàfec era intens, per si de cas plovia..

He collit cebes i he anat cap a casa. Just arribava a casa s’ha posat a ploure.  A les 7 he tornat sota la pluja a obrir el reg per omplir la bassa i m’he quedat fins a les 8 asseguda al camí veient com queia la pluja.

També he collit alguns estirabecs, altres els he deixat per llavor, demà marco les mates. Estan quallant les últimes flors, aviat els podrem treure excepte les mates per llavor. Hem de posar tomaqueres?

0 Responses to “per si de cas”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: