Reunió a l’hort

Aquest dimarts vam fer reunió a l’hort. Vam concretar algunes coses: Prioritzarem resoldre necessitats amb la nostra traça que gastant diners. Mantindrem amb un aspecte impecable les feixes del Campanar, Cafè, i Obelix. La feixa Obelix la mantindrem amb rengleres tal com està ara -amb el tub de goma separat per 70 cm però marcarem millor els camins per evitar que es trepitgi per tot arreu. Plantarem alls i cebes a la feixa dels ametllers -on hi havia les tomaqueres i seguint-.

Em deixo alguna cosa concreta més?

Vam continuar preparant la terra per plantar les cebes i els alls. Es van fer uns cavallons molt ben fets -pels alls no calia, però ja estan fets-.

Es va desherbar alguna renglera de la feixa Obelix i la vaig tapar amb fenàs de marge dallat al moment de la feixa de les aromàtiques.

Jo vaig plantar algunes herbes tretes de la feixa dels ametllers arran de torrent. Vaig descobrir que hi havia aranyoners just on havíem pensat de plantar-ne. Segurament podant-lo aconseguirem que torni a tenir la densitat que ens cal per fer de barrera contra els senglars.

Vaig aprofitar per netejar de lianes -esbarzers, arítjol i vidiella- d’un ametller situat a una feixa encara per batejar -la de més avall, just a sota d’una alzina-.

0 Responses to “Reunió a l’hort”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: