Patates de rebrot

Aquest dimarts ens hem trobat tres a l’hort. Primer hem anat amb cotxe a buscar palets i n’hem trobat a una fàbrica del polígon de Castellar. Hem tingut sort perquè ja estàvem a punt de llençar la tovallola. Els palets els volem per a dues funcions. Per una banda fer el nou compostador ja que el primer està força ple. I per altra banda els volem per a fer una tanca contra senglars en un punt estratègic de l’hort a una feixa encara sense nom -sota la feixa del presseguer-.

També hem regat tot una mica ja que estava força sec. De fet els espinacs de la feixa Cafè estaven començant a espigar-se. He aprofitat que era dimarts per omplir la bassa; aquest cop cap altre veí la volia. No baixava gran quantitat d’aigua i com que teníem moltes cintes de la feia Obèlix obertes i hem estat regant a la feixa del Campanar, no s’ha omplert del tot la bassa. Queda pendent!

Hem baixat les canyes a la feixa dels ametllers. Totes juntes i ben posades. A mi em sap una mica de greu per l’excés d’ombra que estem fent en aquell racó -tapant-ho amb les canyes-, però és el que hi ha. Jo he recollit llavors de fonoll per a infusions -és una prova, les llavors que es fan servir per infusions són normalment més grans, suposo que d’una varietat cultivada-.

Hem collit les mongetes de la varietat genoll de crist. Molt maques.

He desherbat una mica més la feixa de l’ametller. El fenàs l’he dut a la feixa Obèlix per a encoixinat.

Hem recollit les patates de les patateres que havien brotat sense que les haguéssim plantat. No totes estaven mortes per la gelada. Algunes patates estaven gelades, però la majoria estaven aparentment bé. Bullides amb bledes han quedat bé, però alguna patata no s’a fet bé -potser estava mig gelada?-.

De collita, a banda de les patates, una mica de bledes, una carbasseta que s’havia quedat a la feixa Solana i les mongetes.

0 Responses to “Patates de rebrot”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: