Marge de l’Obaga, II

Aquest diumenge he anat sol a l’hort. He obert el pas de l’aigua per omplir la bassa durant 4 hores. Algun dia haurem de passar aigua als veïns tenint en compte que els hi hem agafat la seva aigua -però també tenint en compte que ara baixa molt menys cabal-.

He trobat que hem tingut visita. Segurament un senglar. No ha fet gaire destrossa a la feixa del Campanar que és on ha deixat rastre. El palet de la porta de la feixa Obèlix estava caigut però potser havia estat pel vent; segurament l’animal ha entrat per la feixa Cafè.

També he regat la feixa del Campanar i els espinacs de la feixa Cafè. He deixat el gota a gota d’Obèlix durant un parell d’hores. He regat també el Phormium i el saüc que té al costat; l’altre saüc no s’ha regat mai, i caldria pensar-hi.

He continuat traient esbarzers de la feixa del presseguer (feixa del blat). I he anat a buscar més pinassa que he posat amb les plantes de maduixots; encara li caldrà més pinassa i quan aquesta s’integri reemplaçar-la.

La feina més important ha estat continuar preparant el marge caigut per a la seva reconstrucció. He continuat traient pedres i classificant-les per mida. La terra que ha anat caient la he distribuït sota el marge, intentant no tapar les pedres que fan de base del mur. A dreta i esquerra del marge caigut hi ha dues columnes de pedres, la qual cosa és un problema -una de les normes a seguir d’un bon marge de pedra seca és que no es facin columnes-. Tot i que em pensava que podríem mantenir aquestes pedres al seu lloc, sembla clar que això no podrà ser i que haurem de treure més pedres. Espero que això no endarrereixi els terminis que tenim previstos.

El senglar que ens ha visitat deuria tenir curiositat per quines coses estàvem fent al marge.

De collita: 1 bròquil -de rebrot-, una pastanaga, dues fulles de col -estaven tapant una escarola-, una carbassa -no sé d’on ha sortit però feia molts dies que l’havíem deixat al costat de la bassa i s’estava posant malament.

0 Responses to “Marge de l’Obaga, II”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: